PİLOT 13. Dönem Başvuruları Açılıyor

Türk Telekom Ventures’ın girişim hızlandırma programı PİLOT 13. dönem girişimlerini belirlemek için başvurularını 10 Şubat 2025’te açıyor. Girişimlere yurt dışında özel eğitim programı, alanında uzman isimlerden mentorluk gibi imkanlar sunan PİLOT’un yeni döneminde programa kabul edilecek girişimler, ofis alanı, teknolojik altyapı ve iletişim desteği gibi imkanlardan faydalanacak. Programa kabul edilecek girişimler ayrıca Türk Telekom ile potansiyel iş birliklerini değerlendirme ve Türk Telekom’un geniş yatırımcı ağına erişme fırsatı bulacak. Programı başarıyla tamamlayan girişimler, Türk Telekom Ventures tarafından yatırım ve nakit desteği almaya hak kazanacak.

Türk Telekom’un girişim sermayesi şirketi Türk Telekom Ventures’ın girişim hızlandırma programı PİLOT’un yeni dönem başvuruları açılıyor. Türk Telekom Ventures PİLOT’un 13. dönemi için başvurular 10 Şubat 2025 itibarıyla Türk Telekom Ventures PİLOT’un web sitesi üzerinden (ttventures.com.tr) gerçekleştirilecek. Program ile girişimler ofis alanı, teknolojik altyapı, iletişim desteği ile uzman isimlerden mentorluk ve eğitim gibi kapsamlı imkanlardan faydalanacak. Programa kabul edilecek girişimler ayrıca Türk Telekom ile iş fırsatlarını değerlendirme ve Türk Telekom’un geniş yatırımcı ağına erişme fırsatı bulacak. PİLOT girişim hızlandırma programını başarıyla tamamlayan girişimler, Türk Telekom Ventures tarafından yatırım ve nakit desteği almaya ayrıca yurt dışında kendileri için özel tasarlanan programa katılmaya hak kazanacak. Ayrıca PİLOT mezunu girişimler Türk Telekom’un küresel ağından yararlanarak dünyaya açılma imkanı yakalayacak.

“PİLOT ile girişim ekosistemi uçuşa geçiyor”

PİLOT programının yeni dönemi hakkında konuşan Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, “Türk Telekom Ventures ile ülkemizin girişim ekosistemini 10 yılı aşkın süredir gururla sahipleniyoruz. Ülkemizdeki başarılı girişimleri bir üst noktaya taşımak için çalışmalar yapıyor, girişimlerin globale açılmalarında aktif rol oynuyoruz. PİLOT programı ile geride bıraktığımız 12 dönemde 121 girişime toplamda 70 milyon TL nakit desteği sağladık. Bu girişimlerden 66’sı toplam 51 milyon doları aşan yatırım alarak girişimlerini geliştirme imkanı yakaladı. Girişimlere sadece maddi destek sunmakla kalmıyor, iş birlikleri ve mentorluklarla proje geliştirmelerine destek oluyoruz. Hem Tahtakale’de yer alan SANTRAL hem de ana destekçisi olduğumuz AKM’de (Atatürk Kültür Merkezi) yer alan Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi’nde çalışabilecekleri fiziki ortamlar oluşturduk. Girişimcilik ekosisteminin kalbi olarak adlandırılan Silikon Vadisi’nin başarılı atmosferini ülkemize taşımak amacıyla kurduğumuz San Francisco’daki Türk Telekom Ventures ofisimiz, girişimlerin dünyaya açılma yolculuğunda önemli bir bağlantı noktası oluyor. Geçtiğimiz yıl Stanford Üniversitesi ile özel olarak tasarladığımız programla, mezun girişimlere girişimlerini geliştirerek globale açılmaları için eğitim ve mentorluk imkanı sunduk. Ayrıca global yatırımcı ağlarına sunum yapmalarına olanak sağladık. PİLOT’un 13’üncü döneminde de Türkiye’nin girişim ekosistemini desteklemeye, Türk Telekom Ventures olarak ülkemizin geleceğini şekillendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yatırım ve iş bağlantısı imkanı

Programa kabul edilen ekipler Türk Telekom Ventures’ın geniş yatırımcı ağı ile bir araya gelmenin yanı sıra çok sayıda mentorla tanışıp birebir destek ve alanında uzman kişilerden eğitim alma imkanı elde edecek. Türk Telekom Ventures’tan yatırım ve nakit desteği alma; Türk Telekom ile iş birliği yapma fırsatına sahip olacak ekipler; ofis alanı, teknoloji altyapısı ve iletişim destekleri gibi pek çok imkandan faydalanabilecek. Ayrıca girişimler, yurt dışında kendileri için özel tasarlanan girişimcilik programları ile deneyim kazanma ve Türk Telekom’un zengin iş bağlantılarıyla global pazarlara açılma fırsatı yakalayacak. – İSTANBUL

Related Posts

Trump’tan Fed Başkanı’na faiz notu: ABD’ye bir servete mal oldun

Leavitt, düzenlediği basın toplantısında, ABD Başkanı Trump’ın “ekonomik patlamasıyla” borsanın yeniden yükselişe geçtiğini ve S&P 500 ile Nasdaq endekslerinin rekor seviyelere ulaştığını ifade etti. Fed Başkanı Powell’a Trump’ın “bir iş insanı …

Haziran ayı Enflasyon Beklenti Anketi sonuçlandı

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi’ne katılan ekonomistler, haziran ayında Tüketici Fiyat Endeksi’nin (TÜFE) yüzde 1,53 artacağını tahmin ediyor.

Bugün son gün: 140 bin lira ceza ödemeyin!

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) kapsamında vergi mükelleflerine getirilen yeni zorunlulukta 30 Haziran son gün. Kiralama yoluyla edinilen veya işletmeye dahil taşıtlara Taşıt Tanıma Birimi (TTB) taktırmayan kullanıcılar, 7 bin TL ile 140 bin TL …

En havalı Türk kadın milyarder

İş dünyası dergisi Forbes’ın ‘kendi servetini yaratan kadınlar’ın bu yılki listesinde Sierra Nevada Corporation’ın (SNC) Başkanı ve çoğunluk hissedarı Eren Özmen de yer aldı.

Genelgeye karşın bir yılda kamudaki toplam 120 bin araçtan sadece 135’i satılabildi: ‘Binde biri’ gitti

İktidarın kamuda araç tasarrufu vaadi sözde kaldı. Bir yılda planlanan bin 79 araçtan 298’i satışa çıkarılabildi. Bunlardan da sadece 135’i satıldı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, kamudaki toplam 120 bin araçtan sadece 135’inin satıldığına dikkat çekerek, “Kamuda gerçekten bir tasarruf hedefleniyorsa önce lüks makam araçlarının gözden geçirilmesi gerekiyor. 135 araç satıldı diye kamuoyuna ‘tasarruf yapıyoruz’ denemez. Bu açıkça bir kandırmacadır, göz boyamadır” dedi.

Sektör temsilcileri İstanbul’a yapılacak kiralık sosyal konut hamlesini değerlendirdi

İstanbul’da hayata geçirileceği açıklanan kiralık sosyal konut projelerinin kira fiyatlarını dengeleyeceğini belirten sektör temsilcileri, bu adımın son derece yerinde olduğunu bildirdi.